Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και πιπερίες

2021-05-31

Υλικά

  • 3 μέτριες πιπεριές (πράσινη, κόκκινη, κίτρινη)
  • 2 ξερά κρεμμύδια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 φλυτζάνι τσαγιού νερό ή ζωμό λαχανικών
  • 3-4 κουταλιές του γλυκού πελτέ ντομάτας
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
  • Αλάτι - πιπέρι
  • 1/2 κιλό μακαρόνια της αρεσκεία σας

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
  2. Πλένουμε τις πιπερίες και τις κόβουμε σε φέτες
  3. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
  4. Σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι
  5. Σοτάρουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια
  6. Προσθέτουμε τον πελτέ, το νερό ή το ζωμό, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι
  7. Βράζουμε σε χαμηλή φωτία για περίπου 15 λεπτά
  8. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τη κόκκινη σάλτσα

Καλή επιτυχία!

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε